Kort om Venezu

Venezu er et av Norges mest kjente selskaper når det kommer til å hjelpe sine kunder med å oppnå sine salgs- og markedsmål. Selskapet startet hjemme på kjøkkenet til Stein Dale allerede i 2003. Siden den gangen har vi har jobbet med tusenvis av møtebookings- og ringekampanjer for alt fra norske gründerbedrifter til verdens største IT-selskaper. Mange har vært kunder i nesten 20 år og det er en grunn til det: vi leverer den kvaliteten og resultatene som noen av verdens mest krevende kunder forlanger i sine kampanjer. Det er ingen norsk selskap som har ringt flere B2B-samtaler for sine kunder og vi hjelper dere med møtebooking, leadsgenering, kunde- og markedsundersøkelser og en rekke andre telefonrelaterte markedsoppgaver.

Møtebooking og ringeaktiviteter er selskapets «bread and butter» men det er mange som ikke er klar over at Venezu er et av de lendende rekrutteringsselskapene til norske IT-bedrifter. Hele 300 kandidater har vi rekruttert de siste syv årene. Vi gikk nylig gjennom tallene for rekruttering mellom 2016-2019 og i IT-bransjen jobber det i dag 28% kvinner. Tallene våre viser at 55 % (!) av våre rekrutteringer er kvinner og at 33 % hadde en eller flere foreldre født i utlandet. Trenger du mangfold, velger du Venezu på rekruttering.

Som en naturlig forlenging av vår kjernekompetanse på telefonmarkedsføring, møtebooking og rekruttering utvidet vi tjenestetilbudet vårt til å inkludere «marketing for hire». Vi er det eneste norske selskapet som tilbyr kombinasjonen av dette sammen med Google og Hubspot in-house. Har du behov for en markedsressurs på deltid så har vi kompetansen og ressursene som vil hjelpe deg. Fra full lansering i januar 2021 til slutten av april samme år er vi nå på en månedlig omsetning som det tok oss tre år (!) å bygge opp når vi startet selskapet. Det er kombinasjonen av salgs- og markedskunnskap som har gjort at markedet har tatt så godt i mot denne nye tjenesten fra Venezu.

Bli bedre kjent med oss på vår webside og vi hører gjerne fra deg om du vil vite mer!

Kontakt oss