Din markedsavdeling

Har du behov for markedshjelp på kortere eller lengre sikt? Lei inn en markedsressurs fra oss!

Daglig leder i Venezu - TonjeMed Venezu får du en markedspartner som har et annet utgangspunkt enn våre konkurrenter, og som kan  Google og Inbound marketing.

Vi er en partner som kan ta telefonene for dere og få kjapp respons på ulike kampanjer og aktiviteter – og gjøre endringer tilsvarende raskt. Venezu har jobbet med IT-bransjen i 20 år og vi har unik kjennskap til hvordan en skal lykkes med sine kampanjer og hvilke feller en bør unngå. I tillegg er vi en samarbeidspartner som vil ha en konservativ tilnærming til utgifter: det er viktig for oss at dere får størst mulig value-for-money i alt vi samarbeider om!

Som din markedspartner tar vi ansvar for hele, eller deler, av de markedsoppgavene du ønsker å få gjennomført. Her er eksempel på noen av de oppgavene vi kan bistå med. Kontakt oss for mer informasjon. 

Venezu er det eneste norske selskapet som tilbyr alle disse tjenestene in-house: marketing for hire, digital markedsassistanse, oppfølging av leads per telefon samt cold-calls. Du får all markedshjelp på ett sted!

Noen av våre spennende markedspakker finner du her

Les mer om våre tjenester på digital markedsføring som kan hjelpe deg til å øke salget ditt.

 

Kontakt oss