Markedstjenester et av Norges mest erfarne markedsbyrå!

Venezu - all in på markedsrelaterte tjenester!

Illustrasjon som viser CRM i midten omgitt av Service, Marketing og Sales. Flere stikkord følger: Delight, Attract, Engage, Prospects, Strangers, Promoters, CustomersFra psykologien er det velkjent at det verste en kan gjøre om en står overfor et dilemma er å ikke ta et valg. For tar du et valg som er feil så har du muligheten til å rette det opp igjen. I fjor, for nøyaktig ett år siden, tok vi i Venezu et valg: vi skulle gå all-in på digital markedsføring og bli unik i Norge: det eneste selskapet som tilbyr både verbal og digital utførelse av våre kunders markedsoppdrag!

Vårt «bread and butter» har over flere år litt og litt blitt supplert med et marketing koldtbord! Vi er overbevist om at du må ha en unik salgskompetanse for å tilby de rette markedstjenestene som kommer. Det er derfor vi nå hjelper våre kunder med deres salg og marketing på følgende måter:

  • Marketing, møtebooking og ringeaktivitet via telefonen. Du må snakke med dine potensielle kunder også i 2021. Dette er vårt bread and butter!
  • Marketing på digitale flater. Vi løser dine digitale markedsplaner på Google Ads, Hubspot eller via andre kanaler
  • Marketing for hire. Har du behov for hjelp og personell på prosjektbasis for kortere eller lengre oppdrag? Da håndterer vi ditt behov, fra 6t per måned og oppover, ved hjelp av våre dyktige markedsmedarbeidere på vårt kontor
  • Marketing via vår rekruttering. Visste du at Venezu har gjort hundrevis av rekrutteringer for våre kunder? Og ingen har benyttet oss mer enn et av verdens beste selskaper på marketing: Microsoft
  • Marketing som vikar. Dette er for dere som har et behov som for noen måneder, eller kanskje et år, på fast basis. Dette er en av våre mest populære tjenester

Vi i Venezu har omsatt nå for et sted nærmere 350 millioner kroner på møtebooking, vikarutleie og markedsrelaterte tjenester opp gjennom årene. Det er denne markedskompetansen vi deler med våre kunder for å sørge for at dere oppnår salgssuksess, også via digitale flater, og ved hjelp av markedsstøtte fra oss.

Hva er det som gjør oss virkelig unike sammenlignet med våre konkurrenter? Mange etterspør digital markedskompetanse, men for andre er det «klassiske» metoder som fremdeles virker best – altså snakke med potensielle kunder via telefonen. Hos oss får du et virkelig objektivt råd med tanke på den rette markedsmiksen for dere. Vi har ikke en agenda for hverken den ene eller andre metoden – og kanskje er det rett og slett en kombinasjon som er best for dere? Husk at «people do business with people» så selv om fremtiden er digital så går det aldri av moten å snakke med dine kunder.

Motta vårt nyhetsbrev om B2B-salg, møtebooking og andre salgsrelaterte temaer (åpnes i nytt vindu)

Kontakt oss