Nettsider og universell utforming

Har du fokus på SEO og optimal indeksering og plassering i Google? Da er en universelt utformet nettside en forutsetning.

Illustrasjonsfoto av person som sitter med en mobiltelefonVenezu har fokus på kostnadseffektiv bruk av digitale virkemidler i mediemiksen, både i egen markedsføring og i vår helhetlige markedspakke, "Marketing for hire".

Vår nye nettside, levert av Digitalt Byrå, tilfredsstille kravene som både Google og regelverket stiller til universell utfforming, hastighet og sikkerhet. Det vil si at vår nye nettside gir en god brukeropplevelse som igjen gir oss en god indeksering i Google.

15% rabatt - et unikt tilbud til våre kunder.

Digitalt Byrå AS tilbyr nå en kampanjerabatt på 15% på ny universelt utformet nettside. Gjennom vår samarbeidsavtale med Digitalt Byrå er dette et tilbud med varighet ut juni. Vurder du å investere i en ny nettside til virksomheten, er dette et tilbud du ikke bør gå glipp av.

Digitalt Byrå er en av få leverandører i Norge som dokumentert kan lever nettsider i henhold til regelverket samt Google`s øvrige krav til hastighet og sikkerhet. Selskapet har gjennom 20 år utviklet mobilPluss CMS, et eget brukervennlig publiseringssystem/CMS med tilhørende rammeverk for universell utforming.  Selskapet har solid erfaring og kompetanse på kommunikasjonsstrategi, webdesign, nettstruktur, brukergrensesnitt, webutvikling og publiseringsløsning/CMS.

Samarbeid som styrker vårt "Marketing for hire" tilbud

Gjennom vårt samarbeid styrkes vårt helhetlige tilbud til våre kunder.  Med en universelt utformet nettside sammen med vårt helhetlige tilbud "Marketing for hire", sikres en optimal ROI på selskapets markedsaktiviteter og markedsbudsjett.
 

Kontakt oss